Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ondernemers

U heeft een mooi bedrijf opgebouwd en wilt dit verder ontwikkelen. U wilt investeren, innoveren, nieuwe afzetmarkten creëren of een samenwerkingsverband aangaan. Het kan ook zijn dat u uw ondernemingsactiviteiten wilt afbouwen. U wilt uw bedrijf verkopen of overdragen aan een opvolger. Ondernemers blijven in beweging.

Welke stap u ook zet, dit gaat vrijwel altijd gepaard met financiële en fiscale gevolgen. Deze gevolgen zijn bij ondernemers in veel gevallen niet altijd duidelijk en voorzienbaar. Of u nu als ondernemer een stap voorwaarts of achterwaarts zet, in beide gevallen zijn de financiële belangen vaak groot. U wilt goed financieel advies en een financieel partner die met u meedenkt.

Naast financieel advies kunt u bij ons ook uw financiële administratie uitbesteden. Wij verrichten voor u een compleet pakket aan diensten: het opstellen van de jaarrekening, tussentijdse rapportages, aangiftes omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast kunt u terecht voor aanvullende diensten zoals: het opstellen van een (meerjaren-) begroting, liquiditeitsprognose, investeringsbegroting en meer.

Wij wensen u veel ondernemerschap toe en hopen u in de toekomst van dienst te mogen zijn.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen

06-48783880

Laatste nieuws

Voordelen ondernemersschap

Waarom beginnen zoveel Nederlanders voor zichzelf?

21 februari 2020

Nederland telt 1,2 miljoen zzp’ers. Dat is te veel, zegt de comissie-Borstlap. Waarom beginnen zoveel Nederlanders voor zichzelf? Drie voor- en nadelen op een rijtje.   Voordelen 1. Eigen baas Als zzp’er ben je baas over je eigen tijd. Je bepaalt zelf welke klussen je…

Lees meer Nieuwsoverzicht