Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Over ons

AAB is in 2017 opgericht met als doel particulieren en (startende-) ondernemers, persoonlijke en professionele begeleiding te bieden in het bereiken van hun doelen. Met vrijwel alle financiële vraagstukken kunt u bij ons terecht. Wij zijn úw financieel partner.

AAB staat voor Advies, Administratie en Begeleiding. Een combinatie van dienstverlening die uitblinkt in professionaliteit en betrokkenheid. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Wij werken niet alleen vóór u, maar ook mét u naar een oplossing.

U kunt terecht voor vrijwel alle vraagstukken op financieel en fiscaal terrein. Of het nu gaat om uw complete financiële administratie van uw eenmanszaak of vennootschap, of hulp bij het invullen van uw belastingaangifte. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Ook voor veel specifieke vraagstukken helpen wij u vooruit. U wilt bijvoorbeeld uw huis verkopen, een bedrijfspand huren of verhuren, internationale handel gaan drijven enzovoorts. Wij kunnen u daarin begeleiden en administratief ontlasten.

Neem snel contact met ons op, de koffie staat klaar!

 

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen

06-48783880

Laatste nieuws

Voordelen ondernemersschap

Waarom beginnen zoveel Nederlanders voor zichzelf?

21 februari 2020

Nederland telt 1,2 miljoen zzp’ers. Dat is te veel, zegt de comissie-Borstlap. Waarom beginnen zoveel Nederlanders voor zichzelf? Drie voor- en nadelen op een rijtje.   Voordelen 1. Eigen baas Als zzp’er ben je baas over je eigen tijd. Je bepaalt zelf welke klussen je…

Lees meer Nieuwsoverzicht