Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Particulieren

Er zijn van die momenten in uw leven, waarbij u wel wat extra financiële kennis kunt gebruiken. Particulieren hebben lang niet altijd een financieel partner die hen bijstaat. Wij zijn er voor u, voor grote en kleine vragen.

In uw leven doorloopt u meestal meerdere levensmomenten. U koopt bijvoorbeeld uw eerste huis, u gaat samenwonen of trouwen, u krijgt een kind of u gaat met pensioen. Dit zijn maar enkele voorbeelden van aangename levensmomenten die uw geluksgevoel verhogen.

Helaas zullen velen ook vervelende levensmomenten ervaren. U raakt bijvoorbeeld arbeidsongeschikt of u krijgt ontslag. Een echtscheiding of een verlies van een dierbare zijn ook voorbeelden van levensmomenten die een grote nadelige impact hebben op uw geluksgevoel.

Bovengenoemde levensmomenten zijn van invloed op uw financiële situatie. U zult daarvoor zaken moeten regelen. Dat is meestal niet eenvoudig. Vaak bent u afhankelijk van derde partijen zoals een gemeente, notaris, bank, een verzekeraar of makelaar. Wij kunnen u daarin begeleiden of dit van u overnemen.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen

06-48783880

Laatste nieuws

Voordelen ondernemersschap

Waarom beginnen zoveel Nederlanders voor zichzelf?

21 februari 2020

Nederland telt 1,2 miljoen zzp’ers. Dat is te veel, zegt de comissie-Borstlap. Waarom beginnen zoveel Nederlanders voor zichzelf? Drie voor- en nadelen op een rijtje.   Voordelen 1. Eigen baas Als zzp’er ben je baas over je eigen tijd. Je bepaalt zelf welke klussen je…

Lees meer Nieuwsoverzicht