Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Financiële planning

Financiële wensen en verplichtingen variëren in de loop van uw leven. Of u nu op het punt staat om te verhuizen, eerder te stoppen met werken, te trouwen, kinderen te krijgen of te beleggen, een financieel plan kan daarbij helpen. Met een persoonlijke financiële planning creëert u overzicht in wat nodig is om uw wensen en ambities te realiseren.

Financieel advies bij financiële planning

Financiële planning helpt bij het in kaart brengen van uw financiële positie en het plannen van uw financiële toekomst. Daarbij worden alle belangrijke financiële aspecten in uw persoonlijke situatie meegenomen. Bent u getrouwd, kunt u nog een erfenis verwachten, wilt u eerder stoppen met werken enzovoorts. Zo ontstaat een persoonlijk financieel plan waarbij u inzicht krijgt in de ontwikkeling van uw inkomen, uitgaven en vermogen en daarbij helpt om uw risico’s te beheersen. Aan een financieel plan kunt u scenario’s en levensmomenten toevoegen. U kunt daarmee de verschillende uitkomsten met elkaar vergelijken. Meer inzicht in uw toekomstige financiële situatie vergemakkelijkt het maken van keuzes. Bekijk ook deze video over financiële planning.

Wat kan een adviseur voor u betekenen?

In een adviesgesprek over financiële planning kunnen wij onder andere aandacht besteden aan de volgende onderwerpen:

  • Loopbaan en salarisontwikkeling
  • Vermogensontwikkeling
  • Woonlasten en waarde van de woning
  • Risico’s bij arbeidsongeschiktheid en relatiebreuk
  • Overige persoonlijke wensen en ambities

Een financieel plan is altijd gericht op uw persoonlijke situatie. Wij kunnen u daarin ontlasten en adviseren.

Toegevoegde waarde van een adviseur

Bij veel levensmomenten zijn de financiële gevolgen onvoldoende belicht. Met een financieel plan krijgt u duidelijkheid over uw huidige financiële situatie en uw financiële toekomst. Dit kan u helpen bij het maken van keuzes en geeft het u meer zekerheid en rust. Een financieel plan is duidelijk veel meer dan een grafische weergave van uw inkomens- en vermogensontwikkeling, het geeft úw kansen en mogelijkheden weer.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen

06-48783880

Laatste nieuws

Voordelen ondernemersschap

Waarom beginnen zoveel Nederlanders voor zichzelf?

21 februari 2020

Nederland telt 1,2 miljoen zzp’ers. Dat is te veel, zegt de comissie-Borstlap. Waarom beginnen zoveel Nederlanders voor zichzelf? Drie voor- en nadelen op een rijtje.   Voordelen 1. Eigen baas Als zzp’er ben je baas over je eigen tijd. Je bepaalt zelf welke klussen je…

Lees meer Nieuwsoverzicht