Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Huis en hypotheek

Uw eigen woning moet een plek zijn waar u zich veilig voelt. Letterlijk, maar ook in financieel opzicht. Uw woonlasten voor uw huis en hypotheek vormen een belangrijk deel van uw besteedbaar inkomen. Voorkom dat de financiering van uw woning een bron van zorgen wordt. Een goed advies geeft u meer inzicht in uw financiële mogelijkheden en kan vervelende situaties helpen voorkomen.

Financieel advies voor huis en hypotheek

De financiering van een woning kan op verschillende manieren. De meest gebruikelijke vorm is financiering door middel van een hypotheek. Maar er zijn ook andere methoden waarmee u uw woning kunt financieren. Wij bespreken met u de mogelijkheden en geven daarbij een onafhankelijk en objectief advies. Wij brengen dit advies ook voor u tot uitvoering. Deze korte video verduidelijkt de belastbare inkomsten en uitgaven van huis en hypotheek.

Wat kan een adviseur voor u betekenen?

In een adviesgesprek over de financiering van uw woning kunnen wij onder andere aandacht besteden aan de volgende onderwerpen:

  • Inzicht in de verschillende financieringsvormen
  • Inzicht in de verschillende vormen van hypotheekrenten
  • Cijfermatig inzicht in de financiële gevolgen bij een rentewijziging
  • Cijfermatig inzicht in de looptijd en rente tussen de verschillende financieringsvormen
  • Uw draagkracht ingeval van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of zelfs overlijden
  • Fiscale regelingen rondom de financiering van de eigen woning

Toegevoegde waarde van een adviseur

De aankoop van uw woning is één van de grotere financiële beslissingen die u tijdens uw leven zult nemen. Doorgaans vormen de financiële lasten die met uw woning samenhangen, een groot aandeel van uw besteedbare inkomen. Daarbij komt dat het scala aan financierings- en rentevormen en de fiscale wet- en regelgeving niet eenvoudig is. Uw situatie is daarin uniek. Zelden is uw situatie vergelijkbaar met die van anderen. Het is voor u van groot belang dat u inzicht heeft in de betaalbaarheid van uw woning nu, maar ook in de toekomst. Wij willen u daarin ontzorgen.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen

06-48783880

Laatste nieuws

Voordelen ondernemersschap

Waarom beginnen zoveel Nederlanders voor zichzelf?

21 februari 2020

Nederland telt 1,2 miljoen zzp’ers. Dat is te veel, zegt de comissie-Borstlap. Waarom beginnen zoveel Nederlanders voor zichzelf? Drie voor- en nadelen op een rijtje.   Voordelen 1. Eigen baas Als zzp’er ben je baas over je eigen tijd. Je bepaalt zelf welke klussen je…

Lees meer Nieuwsoverzicht