Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Vermogensopbouw

Vermogensopbouw kan op verschillende manieren. De meeste mensen hebben een spaarrekening waarbij een vast of variabel rentepercentage over het vermogen wordt verkregen. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook door middel van beleggingen, spaarverzekeringen of bankproducten uw vermogen laten renderen. De meest geschikte optie of combinatie van opties is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Financieel advies bij vermogensopbouw

Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en voorkeuren en omvang van het vermogen, gaan wij met u op zoek naar de beste manier om dit te beheren. Meestal maakt u bij een keuze ook een afweging tussen korte en lange termijn, rendement en risico. Het is daarbij van groot belang om risico’s zoveel mogelijk te beperken. Ingeval u al een keuze heeft gemaakt om bijvoorbeeld te gaan beleggen of een spaarverzekering wilt afsluiten, heeft u alsnog tal van mogelijkheden binnen deze keuze. Bij veel vermogen kunt u denken aan een investering in vastgoed. In sommige gevallen is aanwending van uw vermogen voor aflossing van een hypotheek of lening een aantrekkelijke optie. Meestal maakt u een beslissing voor langere tijd en kunt u een keuze niet zomaar ongedaan maken. Het is daarom van groot belang om pas na een juiste afweging een keuze te maken. Wij helpen u daar graag in verder.

Wat kan een adviseur voor u betekenen?

In een adviesgesprek over vermogensopbouw kunnen wij onder andere aandacht besteden aan de volgende onderwerpen:

  • Verschillende mogelijkheden voor vermogensbeheer
  • Cijfermatig inzicht in verwacht rendement, risico, looptijd enz.
  • Mogelijkheden voor vervroegde aflossing, uitlenen van vermogen, investeren in vastgoed
  • Fiscaal advies in vermogensbeheer

De mogelijkheden om uw vermogen te beheren zijn zeer divers.  Wij kunnen u daarin ontlasten en adviseren.

Toegevoegde waarde van een adviseur

U wilt graag en zo goed mogelijk rendement over uw vermogen. U wilt de juiste afweging kunnen maken tussen rendement en risico. Daarbij moet de optie ‘bij u passen’ ofwel, u moet er een gerust gevoel aan overhouden. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en voorkeuren, zijn er doorgaans meer mogelijkheden dan u denkt. In een gesprek bekijken wij voor u de beste vorm van uitstekend vermogensbeheer.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen

06-48783880

Laatste nieuws

Voordelen ondernemersschap

Waarom beginnen zoveel Nederlanders voor zichzelf?

21 februari 2020

Nederland telt 1,2 miljoen zzp’ers. Dat is te veel, zegt de comissie-Borstlap. Waarom beginnen zoveel Nederlanders voor zichzelf? Drie voor- en nadelen op een rijtje.   Voordelen 1. Eigen baas Als zzp’er ben je baas over je eigen tijd. Je bepaalt zelf welke klussen je…

Lees meer Nieuwsoverzicht