Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Referenties

AAB Advies, Administratie en Begeleiding is een jong en enthousiast bedrijf waarbij u als klant centraal staat. Ons doel is om financiële dienstverlening op een begrijpelijke manier over te brengen naar de klant. Wij zijn úw financieel partner, op vrijwel elk financieel terrein. Onze dienstverlening is niet alleen voor vandaag, maar ook voor morgen. Wij doen ons best om onze diensten zo goed mogelijk aan te sluiten op uw persoonlijke behoeften en verwachtingen. Dit maakt ons benieuwd naar uw referenties.

A. van der Laar

Goed duidelijk en neemt de tijd

Neemt de tijd voor het advies en legt duidelijk de situatie en de risico’s uit. Als er vragen zijn ook altijd behulpzaam en legt dingen nog een keer uit.

John en Stephanie

Prettig open en persoonlijk contact en kundig advies

Adviseur heeft snel een goed beeld van wat wel en niet nodig is en met welke informatie je belast “moet” worden. Door zijn persoonlijke aanpak voel je je direct thuis en hebben wij het contact als zeer prettig ervaren.

Martijn en Joyce

Vriendelijk, duidelijk en meedenkend

Begrijpelijk advies op een persoonlijke manier voor een aantrekkelijke prijs.

Joel

Goed advies! Helder verhaal en fijn contact

We zijn erg blij met de gesprekken die we gehad hebben met Mark. Hij neemt de tijd om alle opties uit te leggen en door te nemen. Zo hebben we een objectief en volledig advies gekregen.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen

06-48783880

Laatste nieuws

Voordelen ondernemersschap

Waarom beginnen zoveel Nederlanders voor zichzelf?

21 februari 2020

Nederland telt 1,2 miljoen zzp’ers. Dat is te veel, zegt de comissie-Borstlap. Waarom beginnen zoveel Nederlanders voor zichzelf? Drie voor- en nadelen op een rijtje.   Voordelen 1. Eigen baas Als zzp’er ben je baas over je eigen tijd. Je bepaalt zelf welke klussen je…

Lees meer Nieuwsoverzicht