Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ondernemersplan

In een ondernemersplan zet je je plannen op papier. Wat gaat u doen, hoe bouwt u een netwerk op, hoe ga je het financieren enz. Een goed uitgewerkt ondernemersplan draagt in hoge mate bij aan de slagingskans van een onderneming. Een ondernemersplan is niet verplicht maar wel sterk aan te raden. Voor zelfstandigen die via externe financiers aan startkapitaal willen komen wordt een ondernemersplan doorgaans wel als voorwaarde gesteld.

Financieel advies bij een ondernemersplan

Met een goed ondernemersplan of businessplan analyseer je je kansen in de markt, maar ook de risico’s, je financieringsbehoefte, verzekeringen, belastingen en ga zo maar door. Alvorens je een onderneming begint is het dikwijls onvoldoende duidelijk wat op je afkomt en welke verplichtingen daaraan vastkleven. Wij kunnen een beknopt of uitgebreid businessplan voor u opstellen en betrekken u nadrukkelijk nauw bij dit algehele proces. Als ondernemer wilt u namelijk precies weten waar u aan toe bent. Na de start van uw onderneming kan het zeer nuttig zijn om periodiek te evalueren. Het is belangrijk te checken of alle facetten juist en naar wens zijn afgerond. Daarnaast bespreken we het toekomstperspectief. Is dat nog actueel?

Wat kan een adviseur voor u betekenen?

In een adviesgesprek over uw businessplan kunnen wij onder andere aandacht besteden aan de volgende onderwerpen:

  • Financieringsplan, investeringsplan, begroting enz.
  • Welke rechtsvorm en de fiscale (on)mogelijkheden
  • Begeleiding bij marktonderzoek, inschrijving onderneming, financieringsaanvraag
  • Advies in marketing, administratieve zaken

Elk businessplan is uniek. Wij kunnen u adviseren, begeleiden en het businessplan opstellen.

Toegevoegde waarde van een adviseur

Als startende ondernemer geeft u doorgaans prioriteit aan het ondernemen. Logisch en begrijpelijk, maar vergeet niet dat een goed ondernemersplan u verder helpt. Met een goed plan gaat u zelfverzekerd van start, weet u wat u te wachten staat en kunt u daarnaar handelen. Een goed plan maakt u goed ondernemer.

Heeft u vragen?

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Contact opnemen

06-48783880

Laatste nieuws

Voordelen ondernemersschap

Waarom beginnen zoveel Nederlanders voor zichzelf?

21 februari 2020

Nederland telt 1,2 miljoen zzp’ers. Dat is te veel, zegt de comissie-Borstlap. Waarom beginnen zoveel Nederlanders voor zichzelf? Drie voor- en nadelen op een rijtje.   Voordelen 1. Eigen baas Als zzp’er ben je baas over je eigen tijd. Je bepaalt zelf welke klussen je…

Lees meer Nieuwsoverzicht